Мисија

Во време на глобално затоплување и претераната потрошувачка на електрична енергија нашиот тим има мисија активно да учествува во примената на европските стандарди за заштеда на енергијата во делот на расветата и притоа да допринесе за поздрава и почиста околина. Се почестото поскапување на електричната енергија е само уште една причина да и се даде предност на ЛЕД технологијата пред конвенционалното осветлување.

 
 
За Нас
Мисија