За да стапите во контакт со Rexus ЛЕД СИСТЕМИ пополнете ја контакт формата подолу со бараните информации и испратете.
Ќе одговриме на Вашето барање во најкус можен рок. Ви Благодариме.
 
 
Име и Презиме:
Адреса:
Телефонски Број: E-mail Адреса:
 *
Тема на пораката:
 *
Содржина на пораката:
 *
 
Полињата означени со * се задолжителни.
 
 
 
РЕКСУС ЛЕД СИСТЕМИ ДООЕЛ експорт-импорт с. Визбегово Скопје, Друштво за трговија и услуги

ул.Качанички пат бб, Визбегово, Скопје

Телефон: 02/2601-391
Емаил: contact@rexus.com.mk
Графички приказ на нашата локација