Категорија на производ: Надворешно осветлување
 
Повеќе фотографии:
 
Wallwasher Box

Шифра: RXS-WWBPLED36
Wallwasher Box е ЛЕД базирано, високо квалитетно расветно тело кое е совршено за наменска како и за декоративна илуминација во приватни и комерцијални установи.
Технички карактеристики:

Flux (350 mA)

                 RGB                             1056

Ефикасност

                 Црвена                      60lm/W

                 Зелена                       66lm/W

                  Сина                          16lm/W

Моќност                                     36W

Агол на светлина                     10° - 20° - 30° - 45° - 60°

Животен век                             50.000 работни часа

ЛЕД                                              Cree/ Edison/ Helio

Материјали                               Алуминиумско тело, стакло

Оперативна температура     -20°С до + 65°С

Напон                                          24V (350mA) Екстерно напојување

Гаранција                                   2 години

Степен на заштита                   IP 67

 
 
изберете од категориите на производи прикажани подолу
   
Надворешно осветлување
Внатрешно осветлување
Декоративно осветлување
Пропратна електроника за ЛЕД
ЛЕД сијалици