Категорија на производ: Надворешно осветлување
 
Повеќе фотографии:
 
Basil

Шифра: RXS-BSLPLED
Wallwasher RGB е ЛЕД базирано, високо квалитетно расветно тело кое е совршено за наменска како и за декоративна илуминација во приватни и комерцијални установи.
Технички карактеристики:

Flux (350 mA) достапен и за 700 mA

             Кристално бела      1620 lm        Зелена                 1188 lm

             Неутрално бела      1404 lm        Сина                      288  lm

             Топло бела                 1296 lm       Портокалова    1206 lm

             Црвена                        1080 lm

Ефикасност

              Кристално бела      90lm/W         Зелена                66lm/W

              Неутрално бела      78lm/W        Сина                     16lm/W

             Топло бела                  72lm/W       Портокалова     67lm/W

             Црвена                         60lm/W

Температура на боја

             Кристално бела      10000K – 5000K

             Неутрално бела      5000K – 3700K

             Топло бела                 3700K – 2600K

Моќност                                     18W

Агол на светлина                   110°

Животен век                             50.000 работни часа

ЛЕД                                              Cree

Материјали                               Алуминиумско тело, стакло

Оперативна температура     -20°С до + 65°С

Напон                                          24V (350mA) Екстерно напојување

Гаранција                                   2 години

Степен на заштита               IP 67

 
 
изберете од категориите на производи прикажани подолу
   
Надворешно осветлување
Внатрешно осветлување
Декоративно осветлување
Пропратна електроника за ЛЕД
ЛЕД сијалици