Категорија на производ: Надворешно осветлување
 
Повеќе фотографии:
 
LED Street Lamp

Шифра: RXS-SLPLED
LED Street Lamp e тело совршено за наменска и генерална расвета за сите видови на улици и патишта, рефлектирајќи ја светлината на сите страни подеднакво.
Технички карактеристики:

Flux (350 mA) достапен и за 700 mA

      Кристално бела      42W 4620 lm        Кристално бела       56W 6160 lm       

      Неутрално бела      42W 3570 lm        Неутрално бела       56W 4760 lm       

      Топло бела                 42W 3150 lm        Топло бела                 56W 4200 lm              

Ефикасност

        Кристално бела      110lm/W      

        Неутрално бела        85lm/W     

        Топло бела                  75lm/W      

Температура на боја

        Кристално бела      10000K – 5000K

        Неутрално бела      5000K – 3700K

        Топло бела                 3700K – 2600K

Моќност                                   42 - 56W      

Агол на светлина                   120° x 30°

Животен век                            50.000 часа

ЛЕД                                             Cree

Материјали                              Алуминиум, стакло, пластика

Оперативна температура     -20°С до + 65°С

Напон                                         24V (350mA) Екстерно напојување

Гаранција                                  2 years limited

Степен на заштита                  IP 65

 
 
изберете од категориите на производи прикажани подолу
   
Надворешно осветлување
Внатрешно осветлување
Декоративно осветлување
Пропратна електроника за ЛЕД
ЛЕД сијалици